Skyhøje ambitioner. Helt nede på jorden.

Anne Sofie

Revisortrainee hos Beierholm

Læs mere

Mads

Revisortrainee hos Beierholm

Læs mere

Linki

Revisortrainee hos Beierholm

Læs mere

Anne Sofie, revisortrainee

 

”Beierholm giver dig forskellige mål at sigte efter, både på det personlige plan og i forhold til karriere. Det var en af de største grunde til, at jeg oprindeligt valgte Beierholm. Mit mål er at videreuddanne mig, og ikke alene har jeg mulighed for det her — så snart jeg viste lysten til at blive bedre og viste, at mine ambitioner matcher min nysgerrighed, så blev jeg også opfordret til det.

 

Jeg har endnu ikke afgjort, hvor langt jeg tænker at gå, men når jeg er færdig med traineeuddannelsen, vil jeg helt sikkert læse videre på HD. Derefter ser jeg på, om jeg vil læse videre til cand.merc.

 

Og det bedste ved det hele? I sidste ende er det min egen beslutning. Beierholm lægger stor vægt på, at vi har frihed under ansvar til at styre vores egen dagligdag. Det betyder, at jeg til dels selv planlægger min arbejdsdag. Hvis der er et projekt eller en detalje, jeg bedømmer som ekstra vigtig eller interessant, så kan jeg fokusere og bruge lidt mere tid på den og selv tilrettelægge, hvornår jeg indhenter andre opgaver.

 

Der er en grund til, at Beierholm har vundet prisen som en af Danmarks bedste arbejdspladser, fordi udover personalegoder osv., så forstår de værdien af personlig og kreativ frihed.”

Mads, revisortrainee

 

”Til jobsamtalen, i stedet for at få smidt en test i skødet, fokuserede de mere på, hvem jeg var som person og hvordan jeg ville passe ind i virksomheden. Vi var øjeblikkeligt på bølgelængde. Mit mål var at finde en fed arbejdsplads med albuerum og muligheder for udvikling; deres mål var at finde en god medarbejder, der delte deres værdier og var et plus for virksomheden og arbejdsmiljøet som helhed.

 

Og slutresultatet var, da vi gav hinanden hånden igen, så kendte vi alle hinanden bedre. Er det ikke det egentlige formål med en jobsamtale?

 

Derfor var jeg også klar til at blive kastet ud i det fra dag ét, hvor jeg blev givet en rundvisning sammen med de andre nye trainees og et skrivebord. Jeg havde noget at bestille med det samme, og mine kolleger var imødekommende og sendte mig aldrig et skævt blik, når jeg måske stillede et spørgsmål for meget. Fordi vi er vandt til at hjælpe hinanden.

 

Det er også med til at gøre, at selvom man er ny, så får man ansvar fra starten. Folk ved, du er her for at lære, men endnu vigtigere end det, så ved folk, at du er her, fordi du kan og du vil.”

Linki, revisortrainee

 

”Jeg læste om, at Beierholm havde vundet prisen som en af Danmarks bedste arbejdspladser og, at de lagde vægt på en god balance mellem fritid og arbejde. Og det bed jeg mærke i. Det var ikke nødvendigvis fordi, jeg drømte om et arbejde med meget fritid; det var mere fordi, jeg faldt for deres vision og måden, hvorpå der er en lidt anderledes og kreativ tilgang til branchen og faget her. Derfor valgte jeg Beierholm.

 

Det er sandt, at du blandt andet kan dyrke sport eller pleje venskaber ved siden af arbejdet. Der er rig mulighed for at balancere fritidsinteresser med arbejde. Men vigtigst af alt, så er resultatet ofte, at du har mere overskud og overblik til at anskue opgaver og problemer fra nye og friskere vinkler. Det er ikke altid bag skrivebordet, man får de bedste idéer.

 

Det giver et ekstra lille boost i hverdagen, når man ser, at ens bidrag virkelig er til gavn for kunderne. Især under traineeperioden.

 

Selv har jeg en større kundeportefølje og assisterer de ledende medarbejdere både i og ude af huset hos de forskellige kunder, hvor jeg hver dag får chancen for hjælpe med diverse problemstillinger og bidrage med noget konkret. Der er rigeligt af muligheder for at udfordre mig selv på svage såvel som stærke punkter.”