Plads til dine drømme og ambitioner, når du uddanner dig

Uddannelsesforløbet

Fra første dag er du velkommen, og du bliver hurtig en del af et team af revisorer, som gør din hverdag udfordrende og sjov. Som revisortrainee vil du opleve to spændende og lærerige år, med en vekselvirkning mellem praktiske arbejdsopgaver og deltagelse i et internt uddannelsesforløb. Den interne traineeuddannelse er opdelt i 9 moduler af 2 – 5 dages varighed, med undervisning i metoder og teori indenfor revision, regnskab, bogføring og skat. På modulkurserne introduceres du til Beierholm som arbejdsplads og forskellige faglige discipliner, sammen med de øvrige trainees. Du får mulighed for at begynde på HD-studiet i forbindelse med din tiltrædelse eller senere, efter aftale.

Læs mere »

Løn under uddannelse

Som trainee hos Beierholm får du en attraktiv gage samt forsikrings- og pensionspakke. Størrelsen af den aftalte gage afhænger af din uddannelse og erfaring, samt hvor i landet du ønsker ansættelse. Desuden betaler Beierholm alle dine udgifter i forbindelse med HD-studiet, i form af kursusgebyr og obligatoriske bøger. Endelig får du i tilknytning til din start på jobbet udleveret en ny pc og en Iphone med mobilt bredbånd.

Læs mere »

Hvor skal du være

Beierholm er landsdækkende og har kontorer i mange byer. Se her hvor vi søger reviortrainees.

Se mere

De bedste rammer forventer noget af dig

Du har afsluttet én af følgende uddannelser:

HHX, STX, HF, HTX, eller HA. Finansøkonom, Finansbachelor eller Financial Controller.

Du tænker tværfagligt og har talforståelse ud over gennemsnittet, hvilket afspejler sig i dine karakterer i fagene matematik, dansk og virksomhedsøkonomi, og dine evner til at formulere dig mundtligt og skriftligt. Du har gode analytiske evner og kan lide at strukturere og dokumentere data.

 

Når du træder ind i vores rammer som revisortrainee, lever du også op til disse værdier:

 

Kompetent og professionel

Du brænder for at lære noget nyt og at bruge din nye viden, så den skaber værdi for kunder og kolleger. Du tager ansvar, er engageret og ambitiøs for at opnå de bedste resultater, når du løser opgaver for kunder eller under din uddannelse. Du har selvtillid og en præsentabel fremtoning.

 

Nærhed og menneskelighed

Du er udadvendt, imødekommende og har en positiv indstilling. Derfor er du god til at skabe gode relationer til kolleger og kunder. Du engagerer dig i arbejdsopgaverne og finder værdi i at være hjælpsom. Samtidig er du fleksibel i din indstilling og gør gerne brug af humor.

 

Moderne og innovativ

Du tænker i muligheder frem for begrænsninger. Du er udviklingsorienteret og interesseret i at bruge moderne metoder og værktøjer, bl.a. inden for IT. Gennem videndeling og team samarbejde samt åbenhed og tillid, udvikler vi nye løsninger og produkter. Vi forventer, at du udfordrer os.

Traineeforløbet – en del af din karriereudvikling

Beierholms 2 årige traineeuddannelse er det første skridt på vejen i din revisorkarriere. Du får varierende og udfordrende arbejdsopgaver, og bliver en del af et dynamisk læringsmiljø med teamwork og fokus på din faglige og personlige udvikling. Et veltilrettelagt internt uddannelsesforløb er et vigtigt grundlag, som sikrer, at du får en uddannelse, der lever op til de forventninger, vi stiller til en kompetent og professionel revisor. Vi har derfor udarbejdet en uddannelsesplan, som er en hjælp til at skabe og bevare overblikket over din traineeuddannelse. Uddannelsesplanen er tænkt som et støtteværktøj, som du og din buddy kan anvende ved den løbende evaluering af din faglige og praktiske udvikling. Vi forventer, at du er opsøgende i forhold til at få opgaver og at lære nyt, samt at du gør dig umage og afleverer din bedst mulige kvalitet. Under hele din traineeperiode har du et godt og konstruktivt samarbejde med din buddy, hvor i jævnligt følger op på dine opgaver og udvikling. Du har i høj grad selv ansvaret for at sikre at uddannelsen gennemføres, med størst muligt udbytte for dig og Beierholm.

Buddyordningen – en del af dit traineeforløb

Vi ved, at det er mennesker, der skaber Beierholm. Derfor er det et mål i sig selv at få skabt attraktive rammer og arbejdsbetingelser for vores medarbejdere. Alle nye medarbejdere får tilknyttet en oplæringsansvarlig, som vi kalder en Buddy, der blandt andet har til opgave at sikre, at du kommer godt i gang i dit nye job – socialt og fagligt.

 

Intern undervisning

Revisortrainees følger et 2 årigt internt uddannelsesprogram, som udbydes af Beierholms Kompetenceudvalg. Det interne uddannelsesprogram supplerer den teoretiske viden, du opnår gennem dine eksterne studier, ved at fokusere på Beierholms egne arbejdsmetoder og rutiner.

 

Praktisk uddannelse

Gennem din tid som trainee, arbejder du gradvist med sværere og mere komplekse opgaver for kunderne. Din Buddy støtter, udfordrer og vejleder dig gennem hele processen. Vi forventer, at du arbejder hurtigt og koncentreret, og spørger dine kolleger når du er i tvivl om løsning af opgaven.