Rammer der giver dig plads til at vokse

En del af værdierne

Proaktiv og løsningsorienteret
Nærværende og i øjenhøjde
Troværdig og ansvarlig

Beierholms helt særlige kendetegn er vores fokus på mennesket og vores mindset tager sit klare afsæt i SMV og ejerlederens behov. Vi tror på nærvær og dialog i øjenhøjde. Vi vil være kundens betroede sparringspartner ved, at vi bidrager proaktivt med løsninger, der skaber værdi for kunden. Vi vil være en troværdig samarbejdspartner og agere ansvarligt.

Læs mere »

En del af missionen

Betroet SMV-sparringspartner som skaber udvikling, forenkling og overblik.

Kunderne omfatter stort set alle typer virksomheder og selskaber inden for alle sektorer, som i størrelse varierer fra enkeltmandsvirksomheder til virksomheder med op til 100 medarbejdere. Desuden er en del af vores kunder også børsnoterede, større virksomheder. Samarbejdet med kunderne er baseret på tillid, personlig involvering og betjening, nærhed og levering af værdiskabende rådgivning af den højeste kvalitet. Mange af kunderne har været på vores kundeliste i flere årtier.

Læs mere »

En del af visionen

Vi vil være de bedste til mennesker - kunder og medarbejdere.

Kunder
Beierholm er det oplagte valg for virksomheder, som ønsker en kompetent og personligt engageret revisor. Kunden får gennem sin revisor fra Beierholm direkte adgang til et professionelt bagland med dokumenteret erfaring og højt specialiseret ekspertise inden for bl.a. revision, regnskab, skat, moms og afgifter, ledelse, IT og HR.

Medarbejdere
Beierholm er det oplagte valg for medarbejdere, som ønsker personlig udvikling, høj grad af frihed under ansvar (selvledelse), ansvar og gode karrieremuligheder i en landsdækkende virksomhed, der har fokus på balance i alt hvad vi gør.

Vi skaber bl.a. balance i organisationen ved for 8. år i træk at være blandt de 5 bedste store arbejdspladser i Danmark med over 500 ansatte, målt gennem undersøgelsen Great Place to Work. Vi råder over interne ressourcer og besidder kompetencer, som er blandt de mest anerkendte og respekterede i Danmark indenfor vores felt.

Læs mere »

Great Place to work

Vores rammer er kåret internationalt

Det internationalt anerkendte Great Place to Work Institute i Danmark kårer hvert år Danmarks bedste arbejdspladser. Beierholm blev i 2019 kåret som både Danmarks og Europas 4. bedste arbejdsplads i kategorien virksomheder med flere end 500 ansatte. Det er vores 8. placering i top 5 i træk, hvor vi også undervejs har været placeret som hhv. 1, 2 og 3. I Beierholm er vi rigtig stolte af at bevare pladsen som en af de bedste i arbejdspladser i Danmark. Særlig stolt var vi senest i 2019, hvor vi modtog prisen Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år. Du kan læse mere her.