Rammer der giver dig plads til at vokse

En del af værdierne

Kompetent og professionel - Vi stiler højt både på egne og vores kunders vegne. Vi løser opgaven til tiden og uden fejl. Vi formår at være et skridt foran, både når det gælder revision og rådgivning. Vores solide ekspertise er vores fundament.

Nærhed og menneskelighed - Hele løsninger kræver hele mennesker. Revision og rådgivning er ikke kun et spørgsmål om tal. Det er også et spørgsmål om nærvær og forståelse for kollegaen og kunden. Det er vores kendetegn i dag. Og det skal vi i fremtiden være endnu mere kendt for.

Moderne og innovativ - Vi tænker nyt og tænker anderledes. Vores profil afspejler vores arbejde, at vi tør markere os og allerede i dag tager aktivt stilling til morgendagens udfordringer. Nye tanker baner vejen for nye muligheder. Det er vores fremdrift.

Læs mere »

En del af missionen

Kompetent og nærværende rådgivning til mindre og mellemstore virksomheder.

Kunderne omfatter stort set alle typer virksomheder og selskaber inden for alle sektorer, som i størrelse varierer fra enkeltmandsvirksomheder til virksomheder med op til 100 medarbejdere. Desuden er en del af vores kunder også børsnoterede, større virksomheder.

Samarbejdet med kunderne er baseret på tillid, personlig involvering og betjening, nærhed og levering af værdiskabende rådgivningsydelser af den højeste kvalitet. Mange af kunderne har været på vores kundeliste i flere årtier.

Læs mere »

En del af visionen

Vi vil være de bedste til mennesker
- kunder og medarbejdere.

Kunder
Beierholm er det oplagte valg for virksomheder, som ønsker en kompetent og personligt engageret revisor. Kunden får gennem sin revisor fra Beierholm direkte adgang til et professionelt bagland med dokumenteret erfaring og højt specialiseret ekspertise inden for bl.a. revision, regnskab, skat, moms og afgifter, ledelse, IT og HR.

Medarbejdere
Beierholm er det oplagte valg for medarbejdere, som ønsker personlig udvikling, høj grad af selvledelse, ansvar og gode karrieremuligheder i en landsdækkende virksomhed, der har fokus på balance i alt hvad vi gør.

Vi skaber bl.a. balance i organisationen ved for fjerde år i træk at være blandt de 10 bedste arbejdspladser i Danmark, målt gennem undersøgelsen Great Place to Work. Vi råder over interne ressourcer og kompetencecentre, som er blandt de mest anerkendte og respekterede i Danmark.

Læs mere »

Great Place to work

Vores rammer er kåret internationalt

Det internationalt anerkendte Great Place to Work Institute i Danmark kårer hvert år Danmarks bedste arbejdspladser. Beierholm blev i 2019 kåret som både Danmarks og Europas 4. bedste arbejdsplads i kategorien virksomheder med flere end 500 ansatte. Det er vores 8. placering i top 5 i træk, hvor vi også undervejs har været placeret som hhv. 1, 2 og 3. I Beierholm er vi rigtig stolte af at bevare pladsen som en af de bedste i arbejdspladser i Danmark. Særlig stolt var vi senest i 2019, hvor vi modtog prisen Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år. Du kan læse mere her.