De bedste rammer for dine ambitioner

En del af ansvaret

Du vil som revisortrainee i Beierholm hurtigt få ansvar for kunder og egne opgaver for kunder. Som trainee får du mulighed for at få et fagligt og socialt netværk, med kollegaer fra andre afdelinger i Beierholm.

Læs mere »

En del af Beierholm

Meld dig ind i vores talent database og få direkte besked, når der er ledige traineestillinger. Som medlem af talentdatabasen vil du desuden modtage relevant viden om, hvad der skal til for at få en revisortraineestilling hos Beierholm, herunder hvordan du bedst kan forberede dig på at arbejde hos Beierholm. Vi åbner hvert efterår for modtagelse af ansøgninger til revisortraineestillinger med opstart den 1. september året efter.

Læs mere »

En del af udviklingen

Som revisortrainee hos Beierholm har du mange muligheder. Uanset hvilken uddannelsesvej du vælger, er den hos os delt op i mindre “bidder”. Det gør selv vejen til statsautoriseret revisor overskuelig - ikke mindst fordi du aldrig er alene. Vi giver dig masser af støtte undervejs, både fra jævnaldrende og langt mere erfarne kolleger. Du starter som revisortrainee, hvorefter du får mulighed for yderligere uddannelse til revisor på HD-niveau, cand.merc.aud.-niveau eller statsautoriseret revisor. Hvad der er “toppen” for lige netop dig, afhænger helt af dine evner og ønsker.

Læs mere »

Karriereniveau

Trainee

HD 1. del

HD 2. del

HD-R

Stud. Merc. Aud

Erfaren revisor. Revisor. HD Revisor. Merkonom

Cand. merc. aud

Sr. Akademi

Revisor CMA Generalist Specialist

Statsaut. revisor

Leder

Teamleder

Partner

Partner

Specialist

Specialist

En del af Beierholm

Hvis du er interesseret i en karriere i Beierholm, kan du med fordel tilmelde dig vores talentdatabase. Dermed vil du løbende modtage relevant information om opslåede traineestillinger, om Beierholm som virksomhed og om karriereveje i Beierholm.