Camilla, revisortrainee

“Hos Beierholm er der altid noget, jeg kan lave. Hvis jeg står i den situation, at jeg er færdig med mine opgaver, så går jeg til mine kollegaer og spørger, om jeg kan hjælpe dem – og det kan jeg som regel altid. Samtidig er der dog også plads til at jeg kan passe min uddannelse. På den måde er der en god balance mellem studie, arbejde og privatlivet.

 

Hvis jeg har brug for hjælp til en opgave, kan jeg også altid spørge alle mine kollegaer. Du kan spørge din leder, der er partner i firmaet såvel som trainees, der er et år længere end dig, om hjælp. På den måde er der et godt samarbejde mellem os alle.

 

Vi er også gode til at hygge os i hverdagen blandt andet med sociale arrangementer, morgenmad eller afdelingsmøder. Det gør, at vi kommer hinanden ved, hvilket styrker det sociale, som i min afdeling er meget tæt og stærkt. Der har jeg godt nok været heldig!

 

Det unikke ved Beierholm er, at alle bliver behandlet på lige fod med hinanden. Du kan ikke mærke forskellen på, om det er en partner du sidder med, eller en anden kollega: Alle er lige. Det, synes jeg, er fedt!”