Vil du være en del af Beierholm?

 

Se ledige stillinger

En del af Beierholm

Meld dig ind i vores talent database og få direkte besked, når der er ledige traineestillinger. Som medlem af talentdatabasen vil du modtage relevant viden om, hvad der skal til for at få en revisortraineestilling hos Beierholm, herunder hvordan du bedst kan forberede dig på at arbejde hos Beierholm. Vi åbner hvert efterår for modtagelse af ansøgninger til revisortraineestillinger med opstart den 1. september året efter.

Læs mere »

Tips til din ansøgning

Inden du skriver din ansøgning, er det en god ide at gøre dig klart, hvad det er for et job, du søger, og hvad det indebærer af ansvar og opgaver. Har du spørgsmål til jobbet, er du derfor velkommen til at kontakte os, før du sender ansøgningen. Din ansøgning skal som minimum indeholde et afsnit om din motivation for at søge netop dette job og et afsnit om dine personlige og faglige kvalifikationer.

Læs mere »

Dit CV

Dit CV skal være overskueligt og ligetil. Det skal give os et kronologisk overblik over både personlige data, relevant erhvervserfaring og din uddannelsesmæssig baggrund. CV’et bør som minimum indeholde følgende oplysninger:

Navn
Fødselsdato
Adresse, telefon og e-mail
Erhvervserfaring (ansættelsessteder)
Uddannelse
IT-kundskaber
Sprogkundskaber
Fritidsinteresser og andre relevante personlige forhold.

Vi ser frem til at modtage og læse din ansøgning!

Læs mere »

Ledige stillinger

Vi anvender et online-rekrutteringssystem, og du kan derfor kun ansøge online via linket på den annonce for den by, du ønsker at arbejde i. Hvis du ønsker at komme i betragtning som revisortrainee i flere af Beierholms afdelinger rundt i landet, skal du uploade din ansøgning igen under hver af de afdelinger, som du ønsker at søge ansættelse i.

 

Se ledige stillinger

 

 

 

 

En del af Rekrutteringsforløbet

Når vi modtager din ansøgning, sender vi umiddelbart efter en bekræftelse på modtagelsen. Ansøgningerne vurderes enten løbende, eller efter at ansøgningsfristen er udløbet, hvorefter et antal af de bedst kvalificerede ansøgere inviteres til en samtale. De øvrige ansøgere modtager et skriftligt afslag pr. mail. Vi bestræber os på, at gøre rekrutteringen og udvælgelsen så kort som muligt, men ønsker også at finde de rette revisortrainees blandt de mange ansøgninger. I de byer, hvor vi ansætter flere revisortrainees hvert år, kan der derfor gå flere uger inden du får afslag eller bliver indkaldt til samtale, fordi rigtig mange heldigvis vælger at søge de ledige stillinger som revisortrainee hos Beierholm.

 

Formål med samtale

Normalt bliver du indkaldt til en eller to samtaler. Samtalerne varer som regel en time. Her vil du typisk møde afdelingslederen og/eller en ledende medarbejder.

Formålet med samtalen er dels at få præsenteret jobbet og Beierholm som arbejdsplads, dels at få vurderet dine faglige og personlige kompetencer i relation til jobbet. Vi finder det utroligt vigtigt at finde frem til den rette person til rette job, således at ansættelsesforholdet bliver en succes for begge parter – og vores kunder.

 

Brug af personprofil og anbefalinger

Efter behov supplerer vi vores vurdering af dig med en DiSC personprofil som et supplement til samtalen. Personprofilen vil aldrig stå alene, og du vil altid få feedback på din personprofil.

En del af Beierholm

Hvis du er interesseret i en karriere i Beierholm, kan du med fordel tilmelde dig vores talentdatabase. Dermed vil du løbende modtage relevant information om opslåede traineestillinger, om Beierholm som virksomhed og om karriereveje i Beierholm.