Anne Sofie, færdig som revisortrainee i 2018

“Hos Beierholm får jeg mulighed for at have mange forskellige opgaver – både ude af huset og på kontoret. Her er der også mulighed for, at jeg kan læse videre på kandidaten, mens jeg samtidig har mit arbejde ved Beierholm. Vi får mere ansvar, jo mere uddannelse og erfaring vi har i rygsækken. Derfor er det særligt attraktivt at uddanne sig mere.

 

Hos Beierholm har vi en buddy-ordning. Det betyder, at du altid har en, du kan gå til, hvis du er i tvivl om noget. Derfor er der altid en, der kan hjælpe dig. Beierholm lægger også stor vægt på det sociale miljø. Som kollegaer har vi altid mulighed for at drøfte professionelle problemstillinger men også alt muligt uden for arbejdet. Vi har også en del sociale arrangementer, der ryster os endnu mere sammen.

 

Det gode ved Beierholm er, at der er mulighed for at balancere arbejdslivet og privatlivet. Det er især fra januar til og med juni, vi har travlt, så der er det endnu mere vigtigt, at der er forståelse for, at arbejdet og privaten skal fungere.

 

Det unikke ved Beierholm er de sociale arrangementer, balancen mellem arbejde og privatlivet samt det gode arbejdsmiljø.”